PERSONALIZE YOUR LOOK.
YOUR STYLE. YOUR SHAPE. YOUR CUT. YOUR COLOR.

Try our new bold Quad Drops in 14 attractive colors that perfectly pair with all our Huggies.

Customize your look with our novel Interchangeable Huggie Earrings & Pendants as changing drops is a breeze with our unique TwisTlock system.

Testimonials

★★★★★

Alini jewelry produknya bener2 cantik, elegan dan versatile buat segala acara. Desainnya simple namun mewah dan
eyecatching. Bisa dipadu padankan utk segala penampilan. Untuk customer service pun sangat ramah dan cepat tanggap. Overall saya puas! 

Oh, and one more thing, the finishing is very nicely polished, even the inner nooks and crannies are very detailed.
Benar-benar menunjukkan kalau Alini merupakan karya artisan yang premium.

Irene Wiryosudarmo
★★★★★

Suka bagus bgt, the way that anting ini bisa di ganti2 pearls nya itu sangat AWESOME, SO CREATIVE, love It so much💯sukses terus yah buat alini jewerly❤️

Nadia Saidati S
★★★★★

I love Alini because I can change it. Every single day, anytime during the day….and you’re always going to look different.

Milena Sababria
★★★★★

The reason I like Alini it’s very easy to mix-match and you can have almost any color you like. Dan ini cocok buat malam
& siang so…bagus banget.

Miranda Firartri
★★★★★

Material :
Perak – bagus. Aku test di cairan pembersih perak ….tambah kinclong

Pearl – aku kurang paham tapi bentuknya manis kalo pakai

Model – aku suka…simple tapi elegan
Kekurangan nya…kalo aku ya..kudu ati2 pas pakai model antingnya. Gandulan bisa lepas dari dudukan nya…

Beli lagi? Iya….aku mo beli lagi..

Buat padanan kalung Pandora ku..

WIDI ASTUTI

Our gemstones are hand-cut
in Java and set in jewelry handcrafted in Bali